VVS ejendomsservice

VVS service for ejendomme og erhverv

Hedegaard VVS har 10 års erfaring med VVS ejendomsservice opgaver i Vanløse, Rødovre samt hele Vestegnen og Storkøbenhavn. Vi tilbyder faste serviceaftaler til alle former for ejendomme:

Boligforeninger
Private ejendomsforeninger
Andelsboligforeninger
Virksomheder
Hoteller og restauranter
 

Vi bestræber os på at kunne levere en service der ligger ud af de rammer vi aftaler og har over årene opbygget en stor tilfreds kundegruppe. Kontakt os for referencer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS service

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk


Akut VVS service

Vi udfører VVS service i døgndrift. Vi står klar til at rykke ud, hvis eksempelvis en beboer pludselig står med et sprængt vandrør eller det der er værre.

Ud over vores akutte VVS service vil vi også stå for alment VVS arbejde på ejendommen - renovering, nybyg og løbende service og rådgivning.

Erfaring med VVS service

Vi har bred erfaring med ejendomsservice for en lang række kunder. For virksomheden Ejendomsvirke servicerer vi blandt andet omkring 20 forskellige erhvervsejendomme, både inden for erhverv og boligforeninger. Vores VVS service består af istandsættelse af ejendommens lejemål, samt vedligeholdelse af de forskellige installationer på grunden, foruden at vi naturligvis står til rådighed for akut arbejde.

Hvis du er interesseret i at høre mere om os og vores VVS service, så er du velkommen til at kontakte Per Stenvald Beenfeldt fra Ejendomsvirke - og så tage kontakt til os, så vi kan give dig et godt tilbud.

Send os en mail

Vi giver gerne faglig rådgivning og sparring samt et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld felterne, så ringer vi dig op.