VVS arbejde

Alle former for VVS arbejde udføres professionelt og kompetent til fornuftige priser

Tilstoppet afløb, problemer med toilettet og alle de andre ting, der kræver lidt service en gang imellem, er noget, vi nemt kan klare for dig.

Vi har særlige kompetencer indenfor nye installationer og udskiftning af eksisterende. Det kan være et nyt fyr, udskiftning af radiatorer og meget andet, der både kan give stor glæde og ofte give store besparelser.

Vi hjælper blandt andet med nedenstående:

Stoppet afløb

 Blikkenslager arbejde

Indstilling af termostat

Udskiftning af radiator

Ny vask og/eller armatur

Sprunget vandrør

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS arbejde

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

 

Vi løser VVS opgaver i Hovedstadsområdet og Vestegnen

Fra vores base i Vanløse, København kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Hovedstadsområdet og Vestegnen. Det betyder, at vi dækker fra Rødovre til København, Frederiksberg til Brøndby og Albertslund til Lyngby. Så hvis du står og har brug for hjælp til dit VVS arbejde, så er vores svende og lærlinge klar til gribe værktøjet!


Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde bliver ikke kun udført i badeværelset og i køkkenet, men i hele boligen - og Hedegaard VVS hjælper dig hele vejen rundt. Vi har eksisteret i 10 år, og vi forstår at bruge vores erfaring på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt - også udendørs. Vi kan f.eks lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Hedegaard VVS står også for VVS service for boligforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

VVS service


VVS arbejde på fjernvarmeanlæg og gasfyr

Mange boliger får i dag varme via enten gasfyr eller fjernvarmeanlæg. Men for manges vedkommende er der tale om gamle anlæg, som slet ikke er så energibesparende og miljøvenlige, som moderne modeller. I Hedegaard VVS er vi specialister i udskiftning af både gas- og fjernvarmeanlæg, og vil gerne hjælpe dig med at spare på pengepungen - og samtidig skåne klimaet.

Klik nedenfor, hvis du vil vide mere om nyt gasfyr eller nyt varmeanlæg.

Nyt gasfyr Nyt fjernvarmeanlæg

 

Renovering af badeværelse og køkken

Hedegaard VVS laver også både delvise og totale renoveringer af badeværelser og køkkener. Vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksbrancher. Vi tager gerne hele projektansvaret ved renoveringer, der kræver flere leverandører.

Hvis du vil læse mere om nyt badeværelse, så klik nedenfor.

Nyt badeværelse

Send os en mail

Vi giver gerne faglig rådgivning og sparring samt et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld felterne, så ringer vi dig op.