Fjernvarmeinstallation i København og omegn

Installation og servicering af fjernvarmeanlæg eller unit

Faglig sparring

Fast, høj kvalitet

Førsteklasses service

Skal du have nyt fjernvarmeanlæg?

Fjernvarme er en effektiv og billig måde at opvarme hjemmet på. Hedegaard VVS kan installere og servicere fjernvarmeanlæg, så du kan spare penge på opvarmning af hjemmet.

Kontakt os på 30 13 73 68 for installation og servicering af fjernvarmeanlæg eller unit i København.

Har du fejl på fjernvarmeanlægget uden at vide det?

Spar penge med service af dit fjernvarmeanlæg. Mere end halvdelen af de danske hjem med fjernvarme har i følge teknologisk institut fejl på fjernvarmeinstallationen. Disse fejl kan foresage større energiforbrug og ineffektivitet. Derfor er det en god idé at få foretaget et tjek af fjernvarmeanlægget løbende. 

Energioptimering af dit varmeanlæg med en ny cirkulationspumpe

Få mere ud af fjernvarmen med en energisparepumpe. Fjernvarmeinstallationer har generelt en lang levetid, og skal kun justeres løbende, men der er penge at spare ved at skifte til en mere energieffektiv cirkulationpumpe. Vi kan efterse dine installationer og rådgive dig om, hvordan du kan spare penge på varmebudgettet.

Geografisk dækning

Vi kører ud fra vores værksted i Vanløse. og dækker Rødovre, København, Frederiksberg, Nørrebro, Brønshøj, Husum, Herlev, Skovlunde, Søborg, Hvidovre, Albertslund og resten af Hovedstadsområdet.

Ved større opgaver kører vi også gerne længere.

Du kan også få hjælp til bl.a.

Dette er blot et usnit af vores mange ydelser, vi hjælper dig også gerne med alt inden for badeværelser, vand og sanitet, nyt toilet, fyrrum, centralvarme, fjernvarme og meget mere. 

Ring på 30 13 73 68, og fortæl os om din VVS-opgave, få professionel rådgivning, sparring samt et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.

Hedegaard VVS – Hvis kvalitet er vigtigt for dig!

Lad os ringe dig op

Få et uforpligtende tilbud på Installation og servicering af fjernvarmeanlæg eller unit. Udfyld felterne, så ringer vi dig op.

Vi er medlem af Tekniq

Kontakt os allerede i dag – Vi glæder os til at høre fra dig!