Nyt badeværelse ellerkøkken?

Ekspert i nybyg og renovering af bad, toilet og køkken.

Faglig sparring

Fast, høj kvalitet

Førsteklasses service

Drømmer du om nyt badeværelse/køkken?

Hvis du drømmer om nyt badeværelse eller køkken, er Hedegaard VVS de rigtige at kontakte. Vi kan også renovere det gamle. 

Vi har stor erfaring med nybyg og ombyg af badeværelser og køkkener og kan give dig sparring og faglig rådgivning gennem hele processen – fra de første spæde ideer til dit færdige drømmebadeværelse er virkelighed!

Kontakt os på 30 13 73 68 for nybyg og renovering af bad, toilet og køkken i København.

Eksempel på vores tidligere arbejde: 

Nybyg og renovering som entreprise

I samarbejde med dygtige tømrere og murere kan vi foretage nybyg og renovering af køkkener og badeværelser. Vi står gerne som koordinator og sikrer et godt samarbejde fra start til slut. 

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk hver gang. Få et badeværelse elller køkken der passer til netop dine behov.

Geografisk dækning

Vi kører ud fra vores base i Vanløse. Vi dækker derudover Rødovre, København, Frederiksberg, Nørrebro, Brønshøj, Husum, Herlev, Skovlunde, Søborg, Hvidovre, Albertslund og hele Hovedstadsområdet.

Ved større opgaver kører vi også gerne længere.

Pris på nyt badeværelse

Ring nu på 30 13 73 68, og få et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for en pris eller et prisspekter, så du ved, hvad du skal forvente rent økonomisk.  Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så ringer vi dig op. Tag os med i processen så tidligt som muligt!

Du kan også få hjælp til bl.a.

Dette er blot et usnit af vores mange ydelser, vi hjælper dig også gerne med alt inden for badeværelser, vand og sanitet, nyt toilet, fyrrum, centralvarme, fjernvarme og meget mere. 

Ring på 30 13 73 68, og fortæl os om din VVS-opgave, få professionel rådgivning, sparring samt et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.

Hedegaard VVS – Hvis kvalitet er vigtigt for dig!

Lad os ringe dig op

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse eller køkken. Udfyld felterne, så ringer vi dig op.

Vi er medlem af Tekniq

Kontakt os allerede i dag – Vi glæder os til at høre fra dig!